Veiviser til HMS-regelverket

Personvern

Personvern på regelhjelp.no

Ansvar

Behandlingsansvarlig:  Direktoratet for arbeidstilsynet
Databehandler: Creuna AS

Arbeidstilsynet er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av Regelhjelp.no. Creuna AS er Regelhjelp.no sin databehandler, og er vår totalleverandør for utvikling, drift og vedlikehold av nettstedet. Leverandøren benytter underleverandører til å utføre databehandleroppgaver: SysIT (drift av nettstedet)

Informasjonskapsler og Google Analytics

Vi ønsker å tilby brukeren våre gode og relevante nettsider på Regelhjelp.no. Det er derfor viktig for oss å få tilgang til informasjon om brukermønsteret til de som bruker nettstedet.

For å kunne analysere brukermønsteret, bruker Regelhjelp.no informasjonskapsler («cookies»). Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet lagrer på datamaskinen din.

Disse tjenestene bruker informasjonskapsler:

Trafikkanalysetjeneste: Google Analytics

Del-/tipsfunksjon: ShareThis

Bildehåndtering: Regelhjelp.no

  • Regelhjelp.no bruker informasjonskapselen ”regelhjelp” til å lagre bredden til brukerens nettleservindu. Dette gjøres for å kunne levere tilpassede bilder.

 

Du kan endre innstillingene i nettleseren din, slik at informasjonskapsler ikke blir lagret på datamaskinen din. Vær oppmerksom på at dette kan føre til at noen funksjoner på nettstedet ikke fungerer.

 

 

Nyhetsbrev.

Du kan melde deg på nyhetsbrev, og bli varslet om regelverksendringer for din bransje.

Nyhetsbrevet blir sendt ut automatisk på e-post. Når du melder deg på, må du oppgi den e-postadressen du ønsker å få nyhetsbrevet sendt til, og hvilke bransjer du ønsker å abonnere på.

Regelhjelp.no lagrer kun epostadressen og hvilke bransjer du ønsker nyheter for, og vil ikke benytte informasjonen til andre formål eller levere den ut til andre.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet, enten ved å klikke på lenken i nyhetsbrevet, eller ved å skrive til kontakt@regelhjelp.no

E-post til Regelhjelp.no

Vi lagrer opplysninger om deg når du sender oss e-post direkte. E-posthenvendelsen mottas av vår redaksjon som tar stilling til hvilken etat som best kan svare på henvendelsen. E-posten  blir deretter sendt til en etatsredaktør som sørger for at du får svar fra en veileder eller saksbehandler. Det kan derfor ta litt tid før du får svar.

Vi gjør deg oppmerksom på følgende:

Henvendelser du sender direkte via e-post sendes ikke kryptert. Vi oppfordrer deg derfor om ikke å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

 

 

Sist endret: Oppdatert av: Arbeidstilsynet